Websites

Website bouwen

Heb je hulp nodig bij het bouwen van een website? Wil je een unieke site die jouw doelgroep aanspreekt? In je eigen huisstijl en met een strak en mobile responsive design? Ik bouw voor jou een mooie, professionele website die helemaal past bij jouw bedrijf in een content management systeem naar keuze.


3V Communicatie heeft mijn website in WordPress gebouwd. Sandra is goed voorbereid, professioneel en zorgvuldig. Ze denkt goed mee en dat werkt motiverend. Kwestie van 1 + 1 = 3.

Carla Jacobs, eigenaar Carla Jacobs Tekst & Communicatie

Website onderhoud

Ik kan een website voor je bouwen die fungeert als een prachtig visitekaartje voor jouw onderneming. Daarnaast kan ik ook het onderhoud voor je doen of je trainen in het zelf bijhouden van je site. In overleg kiezen we wat het beste bij jou past.

Heb je tekst en beeldmateriaal (content) voor je website? Dan kun je dit zelf op je website plaatsen. Vind je dat moeilijk? Dan zorg ik dat het op je website komt te staan. Ook kan ik de content voor je verzorgen. Dit doe ik zelf of in samenwerking met andere professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers.


Sandra houdt mijn website up-to-date en biedt goede, zorgvuldige en professionele dienstverlening.

Ietje Deutz, coach en therapeut gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding

Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer? Dan kan ik ook de zoekmachine optimalisatie voor je regelen. Dit kun je doen door middel van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), maar er zijn nog veel meer zaken die ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt op het internet.