Over 3V

3V Communicatie

Sandra van Vugt-Veul, digital marketeer en communicatieadviseur 3V Communicatie heeft ruim 18 jaar ervaring in online marketing en communicatie en helpt je met het ontwikkelen en uitvoeren van een heldere strategie.

Mijn naam is Sandra van Vugt-Veul. Ruim 20 jaar werk ik als marketing en communicatie professional in de profit en non-profitsector. Mijn expertise ligt bij online marketing en communicatie. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig online marketeer / communicatieadviseur. Ik help je met het ontwikkelen en uitvoeren van een heldere strategie.

Geregistreerd Digital Marketeer

In juli 2020 ben ik toegelaten tot het Register Digital Marketeer (RDM). Dit is een keurmerk voor goed en modern opgeleide en ervaren professionals in online en digitale marketing en communicatie. De certificering houdt in dat ik je kan helpen op strategisch en tactisch managementniveau volgens de laatste inzichten, modellen en trends.

Naast Nederlands en Engels spreek ik uitstekend Frans en redelijk goed Spaans. Ik houd van fotografie, film, literatuur, reizen, sporten, taal en van prachtige vergezichten over water of op de top van een berg. Deze website inclusief teksten en foto’s zijn door mij gemaakt.

Online marketing- of communicatieadvies nodig?

LinkedIn
LinkedIn
Share