Online marketing

Online marketingadvies

Hoe bereik ik mijn doelgroep? Wat kan ik doen om meer leads te genereren? Waar kan ik mijn product of dienst het beste promoten? Waarom doet mijn klant geen vervolgaankoop? Heb je behoefte aan een goed online marketingplan of advies? Ik help je graag met het verbeteren van jouw marketingactiviteiten.

Van vraagstelling naar doelstelling

Aan de hand van jouw vraagstelling, onderzoek ik de online uitdagingen en bepalen we samen de doelstelling. Ik help je in beeld te brengen wat je voor een potentiële of bestaande klant kunt betekenen. Daarnaast adviseer ik over digitalisering, zodat je jouw product of dienst effectiever en efficiënter op de markt kunt brengen.

Van strategie tot en met uitvoering

Maak jouw product of dienst beter vindbaar op het internet. Of het nu gaat om meer bezoekers naar je website, meer conversie, unieke content of effectieve campagnes. Samen bepalen we welke koers je vaart, van online marketingstrategie tot en met uitvoering.


Was een goede sessie om eens stil te staan bij wat ik op mijn website heb, wat ik wil aanbieden en hoe ik dat beter kan doen.

Mark Tissink, eigenaar Permista & Secure IT