Webdesign

Diverse ondernemers en organisaties heb ik de afgelopen jaren geholpen met hun website en webdesign. Van het maken van een nieuwe website, het onderhouden en updaten van de site tot en met advies over optimalisatie van de inhoud en structuur en de vindbaarheid in zoekmachines.

Website maken

Voor Carla Jacobs Tekst & Communicatie heb ik een responsive website ontwikkeld in het open source content management systeem WordPress. Zij vroeg 3V Communicatie om een website te maken die zij na lancering makkelijk zelf kan onderhouden. Daarnaast vroeg ze om ondersteuning bij de SEO.


3V Communicatie heeft mijn website in WordPress gebouwd. Sandra is goed voorbereid, professioneel en zorgvuldig.

Het was ontzettend fijn om samen met 3V Communicatie aan mijn website te werken. Sandra heeft de site gebouwd in WordPress en de basis seo verzorgd. Ook dacht ze mee met de structuur die ik had bedacht en gaf ze feedback op mijn teksten. Halverwege de periode dat we aan de site werkten, werd de intelligente lockdown rondom het coronavirus 2020 ingesteld en hebben we via Skype en andere tools contact gehouden. Uiteindelijk is de site volgens planning live gegaan! Trots op Sandra en trots op ons!

Carla Jacobs
Carla Jacobs Tekst & Communicatie

Foto: Liefdemoetjevieren


Overige websites

Website optimalisatie

Mark Tissink zat vol goede ideeën over de inhoud voor zijn 3 websites, maar vroeg zich af hoe hij de informatie op een klantgerichte manier kon stroomlijnen. Hij vroeg 3V Communicatie om advies en hulp. Tijdens een scrumsessie hebben we de business analyse, doelstellingen, doelgroepen en verbeterpunten besproken en de sitestructuur opnieuw vormgegeven.


Was een goede sessie om eens stil te staan bij wat ik op mijn website heb, wat ik wil aanbieden en hoe ik dat beter kan doen.

Mark Tissink
Permista | Secure IT | Mark Tissink


Website onderhoud

Ietje Deutz zocht ondersteuning bij het onderhoud van haar WordPress website. Zij vroeg 3V Communicatie om de website up-to-date te houden. Daarnaast vroeg ze hulp bij het maken van o.a. blogartikelen en de uitvoering van de SEO.


Sinds juli 2020 onderhoudt Sandra een paar uur per maand mijn website. Ze houdt mijn website up-to-date en biedt goede, zorgvuldige en professionele dienstverlening.


Ietje Deutz


Werkzaamheden: website maken | website optimalisatie | webdesign | seo | tekstadvies | beeldredactie | WordPress

Ook hulp nodig met je website?

Terug naar Mijn portfolio