Verandercommunicatie en positionering @ Non-profitorganisatie

Ruim 6 jaar heb gewerkt voor Vivent (voorheen Thuiszorg regio ’s-Hertogenbosch). Hierbij verzorgde ik de verandercommunicatie en (her)positionering bij de fusie met Dimens, organisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen. Deze nieuwe organisatie bood in die periode met ca. 2.800 medewerkers kraam- tot en met verpleeghuiszorg aan meer dan 3.000 cliënten per jaar in ’s-Hertogenbosch e.o. Ik werkte aan de introductie van de nieuwe naam, organisatiestructuur en huisstijl. Hiervoor nam ik deel aan diverse werkgroepen en verzorgde ik diverse interne en externe communicatie-uitingen.

Nieuwe huisstijl en website

Voor de fusieorganisatie Vivent moest een nieuwe huisstijl, corporate website en intranet gemaakt worden. De ontwikkeling, lancering en uitrol hiervan viel onder verantwoordelijkheid van de 2-koppige communicatieafdeling. Dit project heb ik van plan tot en met uitvoering verzorgd met de beleidsfunctionaris communicatie in samenwerking met twee reclamebureaus.

Werkzaamheden: verandercommunicatie en positionering / communicatiestrategie en -advies | communicatie rondom reorganisatie, fusie, nieuwe naam en huisstijl | ontwikkeling en lancering nieuwe corporate website en intranet | schrijven voor interne, externe en corporate communicatie-uitingen

Sandra van Vugt-Veul droeg bij aan de verandercommunicatie en (her)positionering van de fusieorganisatie Vivent in Den Bosch.

Hulp nodig bij communicatie?

Terug naar Mijn portfolio