Buitenmens

Ik ben een buitenmens, altijd al geweest. Het gehucht waar ik opgroeide, ligt naast een klein natuurgebied en bood alle gelegenheid om de natuur te ontdekken. Vroeger moest mijn moeder dan ook regelmatig naar mij op zoek in de weilanden vlak voor etenstijd.

Water en sport

Naast grasduinen in de natuur, waren water en sport een belangrijk onderdeel van mijn jeugd. Het huis van mijn ouders ligt aan een brede ringvaart. Dus zodra het weer het toestond, kon je mij vinden in of op het water. Zwemmen, kanoën, schaatsen en enkele pogingen tot windsurfen en waterskiën hoorden hierbij. Ook tegenwoordig kun je mij nog steeds blij maken met watersport en buitensporten.

Links: Windsurfen in 1992 Rechts: Golfsurfen in 2017

The outdoors

Ondertussen woon ik al vele jaren in een stad en ben ik stiekem best een stadsmens geworden. Toch zoek ik nog regelmatig het buitenleven op. Waar ik vroeger deed aan recreatief watersporten, hardlopen en aan paardrijden en turnen in competitieverband, doe ik tegenwoordig, naast pilates, aan outdooractiviteiten als wandelen, wielrennen en mountainbiken. Daarbij, als het even kan, ook aan skiën, schaatsen en nog altijd watersport. Als het maar in the outdoors is en het liefst met familie of vrienden!

Links: Waterskiën in 1996 Rechts: Skiën in 2019

Terug naar mijn Verhalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *