Website bouwen

Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je hulp nodig bij het bouwen van je eigen website? Wil je een unieke site die jouw doelgroep aanspreekt? In je eigen huisstijl en met een strak en mobile responsive design? Ik bouw voor jou een mooie, professionele WordPress website die helemaal past bij jouw bedrijf.

WordPress website en onderhoud

Een WP-website is makkelijk te onderhouden en hoeft niet veel te kosten. Ik kan een passende website voor je bouwen die fungeert als een prachtig visitekaartje voor jouw onderneming. Daarnaast kan ik het jaarlijks onderhoud voor je doen en je trainen in het zelf bijhouden van je website. In overleg kiezen we het juiste template en ontvang je een offerte op maat.

Tekst en beeldmateriaal

Heb je teksten en beeldmateriaal (content) voor op je website gemaakt of laten maken? Dan kun je dit zelf op je website plaatsen. Vind je dat moeilijk? Dan zorg ik dat het op je website komt te staan. Ook kan ik de content voor je verzorgen. Dit doe ik zelf of in samenwerking met andere professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers. Voor elke optie, maak ik een passende offerte.


3V Communicatie heeft mijn website in WordPress gebouwd. Sandra is goed voorbereid, professioneel en zorgvuldig. Ze denkt goed mee en dat werkt motiverend. Kwestie van 1 + 1 = 3.

Carla Jacobs
Carla Jacobs Tekst & Communicatie

Foto: Liefdemoetjevieren


Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer? Dan kan ik ook de zoekmachine optimalisatie (vindbaarheid van jouw site op het internet) voor je regelen. Dit kun je doen door middel van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), maar er zijn nog veel meer zaken die ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt. Ook hier maak ik voor iedere optie een passende offerte.

Meer informatie

Meer weten of offerte aanvragen?

LinkedIn
LinkedIn
Share